Geilheid versus zelfhaat

Iets wat plezier geeft, hebben we niet verdient. Als het nu gaat om blij te zijn met een cadeau, opgewondenheid of geilheid.

Alle mensen op deze wereld kennen het gevoel van geil zijn. Van jongs af aan raken we bekend met het gevoel van geil zijn.

Als kind zitten allemaal weleens aan onze genitaliën. In onze onschuld kunnen we hier mateloos van genieten. Tot we bewust worden van wat we aan doen zijn.

We krijgen dan allemaal negatieve dingen te horen over plezier hebben, opgewonden zijn en mogelijk geil zijn.

Madelein is zes jaar oud. Het is eind van de middag, ze zit lekker op de bank en kijkt een filmpje op de televisie. Ondertussen streelt ze haar benen en schaamstreek.

Dan loopt haar moeder de

kamer in.

Haar moeder schrikt en vraagt aan Madelein wat ze aan het doen is. Doordat moeder schrikt weet Madelein al gelijk dat er iets mis is.

Madelein haar moeder zegt dat het niet netjes is wat ze doet. Eigenlijk is het vies.

En dit is nog één van de minst ernstige dingen die gezegd kunnen worden. Sommige ouders zeggen nog veel ergere dingen tegen hun kinderen over deze vorm van genot of raken fysiek.

Inmiddels is Madelein een volwassen vrouw van 28 jaar. Ze heeft nog geregeld momenten dat ze opgewonden en geil is. Soms wordt ze er gek van.

Het gebeurt ook op kantoor. Dan zit Madelein op haar werk achter haar bureau. Haar lichaam geeft dan opeens aan dat het erg opgewonden is, ze voelt hoe haar slipje dan vochtig wordt.

Ze voelt hoe haar borsten steviger worden en haar tepels worden hard. De stof van kleding die haar tepels beroeren is een sensationeel gevoel.

Als Madelein opgewonden is dan heeft ze een hekel aan zichzelf. Ze voelt zich vies. Ook nu nog hoort steeds de stem van haar moeder als ze haar lichaam aan wil raken.

Alleen als Madelein in haar bed is, durft ze toe te geven aan haar geilheid. In haar bed mag ze zichzelf bevredigen maar alleen in het donker en ze mag van zichzelf geen geluid maken.

Zodra Madelein heeft genoten komt er schaamte naar boven. Als Madelein er over nadenkt zou ze het gevoel van geilheid diep weg willen stoppen.

Toen Madelein zes jaar was heeft ze een trauma opgelopen omdat ze genoot van haar lichaam. Een automatische reflex van het lichaam. Je raakt een gedeelte van je lichaam aan en het reageert.

Je kriebelt aan je neus en je gaat niezen, je streelt je benen en je genitaliën en je wordt opgewonden. We zijn meer gefixeerd op de buitenkant van ons bestaan en kunnen niet accepteren dat ons lichaam doet wat hij doet. Wat niet hoort, mag gewoon niet bestaan.

Comments are Disabled