Seks, is de prijs die vrouwen betalen voor het huwelijk

Vrouwen hebben het niet makkelijk in het huwelijk. Wat is de reden dat ze in het huwelijksbootje stappen. Een simpel antwoord heeft de vrouw daarvoor.
Omdat het zo lekker romantisch is. Wat is er fijner dan met je prins op het witte paard trouwen. Maar niets is minder waar.

Na de eerste paar jaar dat man en vrouw op hun roze wolk hebben geleefd begint het gedonder.

Man en vrouw hebben allebei een druk en verantwoord leven. Er zullen in deze tijd maar weinig mannen zijn die hun vrouw afrekenen op het huishouden of de zorg voor de kinderen. Het is inmiddels algemeen bekend dat vrouwen hulp bij deze zaken willen hebben.
Maar waar mannen in grote getale over klagen is het verminderde libido van hun echtgenote. Alleen het is niet vermindert. Seks is voor mannen en vrouwen nu eenmaal anders. Mannen kunnen seks hebben om de seks.

Maar voordat een vrouw naar seks verlangt, moet ze zich geliefd, aanbeden en belangrijk voelen. En dat is wat verandert is.

In het begin van het huwelijk werd de vrouw door haar echtgenoot op handen gedragen en vereerd. Maar waar is dat gebleven?
De mannen hebben het druk met hun werk, met sporten, met sociale contacten. Ze hebben daarnaast weinig energie meer over om hun vrouw te aanbidden. Als ze thuis komen willen ze eten, voor de televisie hangen en slapen want de volgende dag moeten ze weer vroeg op.
Vrouwen voelen zich schuldig omdat ze ervan beticht worden dat ze minder zouden willen vrijen dan hun partner.
Er ontstaat onenigheid in het huwelijk of de vrouwen geven hun man nog maar een keer hun zin. Het lijkt een cadeautje wat je, je man schenkt.
En zo blijft de vicieuze cirkel in stand. Eeuwen lang worden vrouw beschuldigt dat ze anders en minder zijn dan de mannen. Door het feminisme is dat enigszins achter haalt maar we zijn er nog lang niet.

Als vrouwen geliefd en aanbeden worden zullen ze zich overgeven aan de heerlijkste seks, iets waar de man al eeuwen op hoopt.

Comments are Disabled