Even kennismaken

Toen ik halverweg de 30 was, kwam ik er achter dat ik in een poppenkast leefde. Ik had alles bereikt wat een ´normale´vrouw van mijn leeftijd kon bereiken.

De eerste stappen op weg naar Tantra

Het is lastig om open en vrij met andere mensen over de tantrische beoefening en levensvisie te spreken. Dat komt omdat de meeste mensen Tantra niet kunnen begrijpen.

Eenzaamheid

Als je in een vervelende situatie terecht komt kan je vluchten of vechten.
Wanneer je aangevallen wordt en iemand wil je tas stelen dan vecht je om te zorgen dat ze je tas niet meenemen. Maar wanneer je angstig wordt dan vlucht je.

Je bent pas iemand als je een mening hebt.

Je hebt jezelf nog maar net uit het geboortekanaal gewurmd of de eerste meningen krijg je al over je heen.
`Ach, wat een prachtig kind, hij is wel een beetje dik, wat een lange voeten, wat veel of weinig haar, zo…..die kan krijsen…..enzovoort`

Geilheid versus zelfhaat

Iets wat plezier geeft, hebben we niet verdient. Als het nu gaat om blij te zijn met een cadeau, opgewondenheid of geilheid.

Belangeloos geven

Geven is geen kunst maar belangeloos geven is nog niet zo makkelijk.

Ontvangen, de andere kant van de medaille

Ontvangen is net zo moeilijk als geven. Of we worden ´hebberig´ van ontvangen of we hebben onbewust het gevoel dat we iets terug moeten doen.

Ontmoet de tantra in je

We leven in een tijdperk waarin alles mogelijk is. Alle informatie die we nodig hebben is met één druk op de knop te vinden. Maar waarom is tantra zo moeilijk te vinden?

Seksualiteit, het ontembare mysterie

Seksualiteit, geen woord die zoveel normen en waarden heeft. In de tijd van de Romeinen was alles mogelijk en eeuwen later mocht bijna niets meer.

Seks, is de prijs die vrouwen betalen voor het huwelijk

Vrouwen hebben het niet makkelijk in het huwelijk. Wat is de reden dat ze in het huwelijksbootje stappen. Een simpel antwoord heeft de vrouw daarvoor.